Kundetjeneste

Ring oss

Man-Fre 08-17. Lør-Søn stengt
22 33 05 10

Send oss en e-post

kundeservice@cellbes.no

Vår kundeservice er åpen hverdager 8-17. Vi hjelper deg gjerne med å ta imot dine bestillinger samt spørsmål angående ditt kjøp, leveranser, faktura, returer, reklamasjoner med mer.

Gå til vår kundeservice

 

Bh-guide

Materialene

Bh-ene våre lages i materialene polyester, elastan, polyamid og bomull.

Microfiber

Ikke bruk skyllemiddel når du vasker plagg i microfiber, da dette reduserer plaggets pusteegenskaper. Unngå også å bruke tørketrommel, da dette skader plaggets fibre.
40 grader – strykejern tre prikker

Bomull

Ettersom bomull er et naturmateriale, vil det nesten alltid krympe litt ved første vask. Strekk derfor alltid plagget lett mens det fortsatt er fuktig.
60 grader og tre prikker

Elastan

Det er viktig at plagg i elastan ikke vaskes på høyere temperaturer enn det som angis på plaggets vaskeanvisning. For høy varme kan føre til at trådene smelter, og at plagget mister sin elastisitet.
40 grader

Nylon

Nylon bør helst vaskes for hånd, følg alltid vaskeanvisningen på plagget.
Håndvask eller 30 grader

 

Vaskeanvisning

Hvis du behandler undertøyet ditt med omsorg, forlenges levetiden. Det er ikke bare tøyet ditt som drar nytte av det, men også økonomien din og miljøet.

Behandle bh-ene dine med kjærlighet.

Aller helst skal alle bh-er vaskes for hånd. Bruk et mildt vaskemiddel, vaskepulver for farget tøy eller flytende vaskemiddel. Plagg med ulike farger må ikke blandes – vask alltid hvite plagg separat for best mulig resultat. Hvis du heller vil kjøre dem i maskin, bør du bruke vaskepose, slik at ikke bøylene skades og setter seg fast i vaskemaskinen. Pass også på at hempene er hektet sammen, slik at de ikke hekter seg fast i og river i stykker andre ømfintlige materialer. Når du skal legge bh-en på plass i skuffen, bør den ene cupen foldes i den andre, slik at bh-en beholder formen.


Finn rett BH-størrelse

Så mäter du

Mål deg frem til riktig størrelse
på din Bh! Mål og fyll
inn tabellen nedenfor og se
hvilken størrelse du skal ha.
Du må ha Bh på deg når du
måler.

A = nett byste
B, C = normal byste
D, DD = stor byste

1. Mål rundt bysten: 
2. Mål under bysten: 

 

Din bh-størrelse: 

 
Les mer >> Les mer >> Les mer >> Les mer >> Les mer >> Les mer >> Les mer >>> Les mer >> Les mer >> Les mer >>