Kundetjeneste

Man-Fre 08-16. Lør-Søn stengt
22 33 05 10

kundeservice@cellbes.no

Vi har for tiden endret våre åpningstider på grunn av Covid-19. På forhånd takk for forståelsen. Vår kundeservice er åpen hverdager 8-16. Vi hjelper deg gjerne med å ta imot dine bestillinger samt spørsmål angående ditt kjøp, leveranser, faktura, returer, reklamasjoner med mer.

Gå til vår kundeservice
Cream

Jeanskjole i lyocell Lussa

999 kr

Kjole fra Cream. Jeanskjolen fortsetter å klatre på motelisten over det nyeste nye, og den er noe av det mest behagelige du kan ha på. Denne modellen har alle detaljene vi ser etter denne sesongen. Liten rysjekrage, ermer med mye volum og lekre detaljer som dekorativt broderu og velplassert skjæring. Knappestolpe til livet, som på sin side har en flatterende skjæring. Bysteinnsnitt for god passform. Mykt og flott vevd stoff med lyocell. Lengde fra skulderen foran ca. 93 cm, bak ca. 100 cm i størrelse 36.

Kjolen inneholder fibret lyocell, som er laget av et gjenvinnbart plantemateriale. Å lage lyocell har lav belastning for miljøet sammenlignet med bomull og vanlig viskose. Lyocell-prosessen bruker snillere kjemikalier som er lettere å ta vare på, og er en nesten helt sluttet prosess da 99,5% av alle substanser gjenvinnes.

Bli den første til å kommentere og stille spørsmål!