Kundetjeneste

Man-Fre 08-16. Lør-Søn stengt
22 33 05 10

kundeservice@cellbes.no

På grunn av restriksjoner gitt rundt regjeringens Koronatiltak, har vi begrenset mulighet å svare i telefon. Vi oppfordrer deg til å ta kontakt på epost: kundeservice@cellbes.no. Takk for forståelsen. Vår kundeservice er åpen hverdager 8-16. Vi hjelper deg gjerne med å ta imot dine bestillinger samt spørsmål angående ditt kjøp, leveranser, faktura, returer, reklamasjoner med mer.

Gå til vår kundeservice
Caprice

Skinnsko

899 kr
Nyhet

Sneakers fra Caprice. G-lest – skoen er noe bredere i passformen. Moderne sneakers med OnAir-innersåle som gir godt klima for føttene (les mer under) og som gir behagelig støtdemping. Snøring, pynteglidelås på utsiden og ekte glidelås på innsiden. Vattert tunge og kant. Sålens høyde bak ca. 3 cm. Ovenside i skinn. Innside i skinn/syntetisk. Innersåle i skinn. Syntetisk yttersåle.

OnAIR-innersåle: Høyteknologisk, superfleksibel innersåle med inntil 300 luftbobler som gir utmerket støtdemping og som skaper et godt miljø i skoene siden luften sirkulerer rundt føttene dine. On-Air-funksjonen samler også inn fukten som siden forsvinner når du ikke bruker skoene.

Bli den første til å kommentere og stille spørsmål!