Kundetjeneste

Man-Fre 08-16. Lør-Søn stengt
22 33 05 10

kundeservice@cellbes.no

Vi har for tiden endret våre åpningstider på grunn av Covid-19. På forhånd takk for forståelsen. Vår kundeservice er åpen hverdager 8-16. Vi hjelper deg gjerne med å ta imot dine bestillinger samt spørsmål angående ditt kjøp, leveranser, faktura, returer, reklamasjoner med mer.

Gå til vår kundeservice
CURA of Sweden

Vektdyne 7kg Pearl

2095 kr

Vektdyne 7 kg fra CURA® Of Sweden. Cura Pearl er en dyne som med sin tyngde, trykk og omsluttende effekt er til nytte for alle som sover dårlig. Vektdynen gir bedre søvnkvalitet og en en massasjelignende effekt som frigjør kroppens har det fint-hormoner, noe som gjør at en faller til ro raskere. Dynen øker også kroppsoppfattelsen og virker avslappende, positive følelser som forbedrer søvnen som igjen fører til at en føler seg piggere og orker mer.

Dynen består av glassperler og polyestervattering. Vi anbefaler at du velger en vekt som er 10-15% av kroppsvekten din. Dette er bare en anbefaling, da det er indivduelt hvilken vekt en trives best med. CURA PEARL er en sval dyne med god pusteevne. Anbefales ikke til barn under 2 år. Laget av 100% bomull. Fyll av silisiumperler og polyestervatt. Maskinvask 60 grader. Størrelse 150x200 cm.

Bli den første til å kommentere og stille spørsmål!