Kundetjeneste

Man-Fre 08-16. Lør-Søn stengt
22 33 05 10

kundeservice@cellbes.no

Vår kundeservice er åpen hverdager 8-17. Vi hjelper deg gjerne med å ta imot dine bestillinger samt spørsmål angående ditt kjøp, leveranser, faktura, returer, reklamasjoner med mer.

Gå til vår kundeservice

Hva er Trygg E-handel?

Trygg e-handelTrygg E-handel er en frivillig godkjenningsordning. Som godkjent Trygg E-handel har man rett til å bruke Trygg E-handelsmerket. Retten til å benytte Trygg E-handelsmerket får man ved å oppfylle 12 basiskrav. Kravene bygger på norsk lovverk for e-handel og erfaringer fra tilsvarende internasjonale godkjenningsordninger. Det blir løpende kontrollert at bedriftene etterlever kravene. Ved gjentatte brudd vil de miste godkjenningen og retten til å bruke Trygg E-handelsmerket. Som ledd i kontrollen foretas prøvekjøp og daglig finansiell kontroll, og det føres kontroll med håndteringen av innkomne klager.

Hva betyr Trygg E-handel for meg som handler på nettet?

Trygg E-handel er opprettet for å skape klare, enkle og mer enhetlige rammer for forbrukernes forventninger og nettbutikkens forpliktelser ved handel på nettet.


  • Du vet hva du kan forvente.
  • Du får sikkerhet for at den du handler med er til å stole på.
  • Du kan til enhver tid sjekke statusen til den du handler med ved å trykke på symbolet for Trygg E-handel på bedriftens nettside.
  • Om noe går galt, har du et sted å klage eller henvende deg til for å få hjelp.

Trygg E-handel er skapt for å rydde opp i og skape trygghet ved handel på nettet. Formålet med godkjenningsordningen Trygg E-handel er å samle de seriøse netthandlerene under et merke slik at du vet hvor du kan handle trygt.

Hvem står bak Trygg E-handel??

Bak Trygg E-handel står Distansehandel Norge (DN), en bransjeorganisasjon for alle seriøse aktører innen nett- og postordrehandel. DN ble etablert som Norsk Postordreforening i 1983. I alle år har foreningen arbeidet for at postordre, senere også internetthandel, skal være en trygg og kundevennlig distribusjonsform.


Adresse kilde http://www.tryggehandel.no