Kundetjeneste

Ring oss

Man-Fre 08-17. Lør-Søn stengt
22 33 05 10

Send oss en e-post

kundeservice@cellbes.no

Vår kundeservice er åpen hverdager 8-17. Vi hjelper deg gjerne med å ta imot dine bestillinger samt spørsmål angående ditt kjøp, leveranser, faktura, returer, reklamasjoner med mer.

Gå til vår kundeservice

FORMGUIDE

For Cellbes er mote en formsak, å kle seg pent handler om å finne riktig plagg til riktig figur. Vet du hvilken kroppsform du har? Hvis svaret er nei, er du ikke alene. Mange har et uklart bilde av hvordan deres egen kropp ser ut, og de fleste kvinner mener at de er kraftigere enn det de faktisk er. Med de riktige klærne kan du fremheve det som er vakkert og kvinnelig hos deg selv, i stedet for å fokusere på det du eventuelt ikke er fornøyd med. Vi synes at alle skal kunne bruke fine klær, uansett størrelse. Derfor har vi størrelser fra 34 til 64 for damer og fra 4 til 14 for herrer.


Finn din kroppsform
Still deg foran et speil og ta en ordentlig kikk på kroppen din. Deretter sammenligner du med kroppsformene vi har samlet her i formguiden vår. Tenk på at kroppsformen ikke alltid har å gjøre med om du er tynn eller kraftig. Det er hvor formene sitter, som er viktig. Når du har funnet din kroppsform, har vi en rekke tips til hvilke modeller du kler best. Så er det bare å prøve seg frem.


Det synes om du trives
Husk at dette bare er anbefalinger, det viktigste er at du selv er komfortabel med klærne. Det er ingenting som er mer attraktivt enn en kvinne som utstråler at hun er fornøyd og trives med seg selv!Oval


Du som har en oval kroppsform, er rundest rundt midtseksjonen, har ingen definert midje og tynne bein.

Best å fremheve:
Fokuser på de delene du er mest fornøyd med, for eksempel et par flotte bein. Unngå å legge ekstra volum rundt midjen, så ser du slankere ut. Plagg som er skåret under bysten og har vidde rundt livet, kler deg ekstra godt. Lag på lag i lette, fine materialer, f.eks. en chiffonbluse over en tynn topp, er også flatterende. Lange linjer med lengre topper er pent på deg, gjerne sammen med trange bukser. Klær som er innsvinget (uten å være stramme) i livet, gir en tydeligere midje. Vide eller utsvingte bukser skaper balanse mellom over- og underdel. Det gjelder også skjørt med god vidde.

Husk:
Korte, trange skjørt kan få overkroppen til å se tyngre ut.Rektangel


En rektangelformet figur er rett med omtrent samme mål rundt byste og hofter. Midjen er udefinert.

Best å fremheve:
Skap former med spennende skjæringer, mønstre og tilbehør. Et mørkt belte i livet gjør deg mer timeglassformet, det gjør også plagg med innsvinget midje. Vil du ha mer volum over bak og hofter, kan du investere i jeans med detaljer rundt det området. Det fungerer også bra med avsmalnende og trange bukser, bare pass på at de sitter stramt rundt hoftene hvis du vil ha finere kurver. Ledige skjørt med detaljer og skjæringer som tilfører volum, gir en feminin form. Toppene kan gjerne ha kvinnelige detaljer oventil, f.eks. rynkede ermer, puffermer, volanger og rosetter.

Husk:
En altfor ensfarget fargeskala kan forsterke inntrykket av en rett kropp.Timeglass


En timeglassformet kropp har fine proporsjoner og en tydelig markert midje. Går du opp i vekt, fordeler vekten seg jevnt over kroppen.

Best å fremheve:
Fokuser på de kvinnelige formene med smidige materialer og skjæringer som fremhever midjen. Omslagsskjæringer er spesielt fint på deg. Det er også V-halser og andre litt dypere utringninger. Du kan også gjerne gå med blyantskjørt og A-formede skjørt samt bukser som er litt utsvinget nederst. Fremhev gjerne den smaleste delen av livet med et mørkere belte.

Husk:
Vær forsiktig med altfor firkantede plagg som skjuler de fine formene dine.Triangel(spissen oppover)


Du som er triangelformet med spissen oppover, er fyldigst over rumpe og lår. Overdelen er mindre med smale skuldre.

Best å fremheve:
Skap balanse ved å fokusere på den tynnere delen av kroppen. Vide halsåpninger og store krager kler deg ekstra godt. Du kan også prøve å trekke oppmerksomheten mot overdelen med lyse eller sterke farger og detaljer som volanger, paljetter, puffermer, skulderputer eller skjerf. Topper og jakker som slutter litt over hoftene eller litt nedenfor det bredeste området, er mest flatterende for deg. Det er også bukser og skjørt som er utsvingte nederst.

Husk:
Vil du tone ned en fyldig rumpe, så velger du en mørkere farge på underkroppen. Husk også at store sidelommer gjør deg bredere.Kurvet


En kurvet figur har fyldige bryster, brede skuldre og er kraftig over lår og rumpe.

Best å fremheve:
Velg en stabil og velsittende bh for å skape en fin silhuett. En kurvet kropp tar seg ekstra godt ut i V-hals og andre litt lavere utringninger. Bruk gjerne jakker og topper som slutter over hoftene eller litt nedenfor. Bukser og jeans som er utsvingte nederst, skaper balanse, og mørkere farger på underdelen tar fokus fra lår og rumpe. Langsgående sømmer og detaljer forlenger inntrykket, og det gjør også lange sjal og halskjeder.

Husk:
Ikke gjem bort kroppen i formløse plagg. Velg heller skjæringer som fremhever kurvene dine på en fin måte.Triangel(spissen nedover)


Du som er triangelformet med spissen nedover, har brede skuldre og smalere hofter og bein.

Best å fremheve:
Skap balanse ved å fokusere på kroppens nedre del. Bukser og skjørt med vidde samt lommer, detaljer og draperinger rundt hoftene gir et bredere inntrykk. Mønstrede og fargesterke plagg nedentil trekker også oppmerksomhet. Med en drapert kjole skaper du kurver på de riktige stedene. Toppene kan gjerne ha myke former og være i myke materialer. Feminine omslagsskjæringer er ekstra flatterende for denne formen. Tenk feminine bluser i stedet for maskuline skjorter.

Husk:
Stramme jeans fremhever de smale hoftene. Firkantede halsåpninger, skulderputer og puffermer gir ekstra volum til skulderpartiet.