• Fri frakt ved kjøp over 799,-
  • Dame str. 34-64, Herre str. S-8XL

Lagrede artikler

Laster dine lagrede artikler ...

Hvordan skal en bh passe

BH-GUIDE

Hvordan skal bh-en sitte?

En bh skal føles behagelig like mye som den gir god støtte! Her er fem viktige punkter å tenke over:

KNEPPINGEN

Siden materialet tøyer seg ut, er det viktig at bh-en sitter stramt fra starten av. Den skal føles passelig ut når du fester den i den ytterste hekten, slik at du kan justere inn en hekte etterhvert som den tøyer seg ut.

Cellbes
Cellbes

CUPEN

Cupen skal sitte inntil og omfavne hele brystet, også i sidene. Hvis det buler ut noen steder, er cupen for liten. Hvis cupen gaper noen steder, er den for stor.

BØYLEN

Bøylene skal ligge tett mot kroppen og følge hele brystet fra armhulen til midten av brystkassen, løfte og gi støtte uten å gnage seg inn i huden. Er den ikke behagelig prøv en annen størrelse.

Cellbes
Cellbes

OMKRETSEN

Båndet rundt ryggen er en stor del av støtten. Derfor er passformen viktig! Den skal sitte stramt, rett under skulderbladene i en vannrett linje rundt kroppen. Hvis ryggbåndet kryper opp, er omkretsen for stor. Husk at store byster trender et bredere ryggbånd!

SKULDERSTROPPER

Skulderstroppene skal reguleres og strammes til, men ikke gjøre hele jobben. Mesteparten av bystens tyngde skal bæres av båndet rundt ryggen. Hvis bh-en kryper oppover på baksiden når du strammer den, er o kretsen for stor. Sitter bh-en fortsatt på hvis du drar ned skulderstroppene? Da er størrelsen riktig.

Cellbes
Trygg levering
Sikker betaling
30 dager returrett

Kjøp mote og klær fra små til store størrelser online på Cellbes.

Sikker shopping

Internet worldSwedish Fasion

Om Cellbes

Personlig service

Følg oss

  • Vi leverer kun til norsk adresse, vi kan dessverre ikke levere til Svalbard
  • Fraktgebyr kr 59,-. Fri frakt ved kjøp over 799,-
  • 30 dagers angrerett.