Kundetjeneste

Man-Fre 08-17. Lør-Søn stengt
22 33 05 10

kundeservice@cellbes.no

Vår kundeservice er åpen hverdager 8-17. Vi hjelper deg gjerne med å ta imot dine bestillinger samt spørsmål angående ditt kjøp, leveranser, faktura, returer, reklamasjoner med mer.

Gå til vår kundeservice
Caprice

Skinnstøvlett

899 kr 1299 kr

Støvlett fra Caprice med H-passform, som betyr at støvletten har en bredere og romsligere passform. Den har også uttagbar OnAir-innersåle (se nedenunder). Stilen på denne støvletten i mykt og fint skinn, speiler sesongens trend og rene eleganse. Dekorative frontdetaljer og stilren blokklakk kombineres med praktisk glidelås og en liten strikkile på innsiden. Alt for å øke det komfortable preget og den naturlige motegraden. Hælhøyde ca. 5,5 cm. Skafthøyde ca. 23 cm. Skaftvidde indre mål ca. 27,5 cm i størrelse 40. Ytterside i mykt skinn. Innside i skinn/syntetisk. Innersåle i tekstil. Syntetisk yttersåle.

OnAIR innersåle: Høyteknologisk, superfleksibel innersåle med inntil 300 luftbobler som gir utmerket støtdemping og som skaper et godt miljø i skoene da luften sirkulerer rundt føttene dine. On-Air-funksjonen samler også inn fukten som siden forsvinner når du ikke bruker støvletten.

Bli den første til å kommentere og stille spørsmål!