Filter

0

Vaskeråd jakker

Ta vare på jakken din

Ta vare på jakken din

Hvordan vasker jeg jakken?

Jakker trenger egentlig ikke vaskes så ofte. For det meste er det nok å henge dem ut for lufting i fuktig vær. Men av og til kan det likevel være nødvendig å la jakken ta en tur i vaskemaskinen for å fjerne hverdagslig smuss. Her er våre beste tips til hvordan du vasker jakken riktig – og forlenger dens levetid.

Cellbes

Før vask

Les plaggets vaskeråd nøye og følg rådene. Lukk knapper, glidelåser, spenner og borrelås slik at jakken ikke setter seg fast i noe under vask. Vask med vrangsiden ut, og fjern en eventuell pelskrage hvis det er mulig.

Under vasking

Bruk et mildt vaskemiddel, og unngå tøymykner da det kan svekke fibrene. Velg vaskeprogram og temperatur i henhold til vaskeanvisningen på jakken. Hvis du anbefales å bruke håndvask, må du aldri la plagget ligge i bløtt. Det kan også svekke fibrene i stoffet.

Cellbes
Cellbes

Etter vask

Ta jakken ut av vaskemaskinen umiddelbart etter vask. Unngå tørketrommel, da det kan skade jakken. Bruker du tørkeskap, gjelder samme temperatur som ved vask.

Dun

Dunjakker kan vaskes i en vanlig vaskemaskin, men følg alltid vaskeanvisningen. Unngå tøymykner, da det skader dunet. En dunjakke skal tørketromles på maks. 40 °C. Ha i et par tennisballer for å fordele dunet bedre og sørg for at plagget blir helt tørt i tørketrommelen. Rist plagget under tørkingen og etterpå, da fordeles dunet på best mulig måte.

Cellbes
Trygg levering
Sikker betaling
30 dager returrett

Kjøp mote og klær fra små til store størrelser online på Cellbes.

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev for siste produktslipp, tilbud og nyheter fra oss.

Følg oss

  • Vi leverer kun til norsk adresse, vi kan ikke levere til Svalbard.
  • Fraktgebyr fra 60 kr. Fri frakt ved kjøp fra 800 kr.
  • 30 dagers angrerett.