• Dame str. 34-64
  • Herre str. S-8XL
  • Fri frakt ved kjøp over 799,-

Lagrede artikler

Laster dine lagrede artikler ...

Vaskeråd jakker

Ta vare på jakken din

Ta vare på jakken din

Å ta vare på klærne er ikke bare bra for lommeboken, de er også bra for miljøet. Det øker levetiden, og plaggene holder seg freshe og fine sesong etter sesong.

Hvordan vasker jeg jakken?

På etiketten på jakkens innside finner du vaskeråd som er enkle å følge. Noen ganger kan det være nok å henge ut jakken og lufte den i fuktig vær, slik at plagget blir som nytt. Da sparer du plagget, miljøet og energi.

Før vask

Før vask

Les plaggets vaskeråd nøye. // Lukk knapper, glidelåser, spenner og borrelås. // Vask med vrangsiden ut. // Fjern eventuell pelskrage hvis det er mulig.

Under vasking

Under vasking

Bruk et mildt vaskemiddel. // Unngå tøymykner. // Velg vaskeprogram og temperatur i henhold til vaskeanvisningen på jakken. // Ved håndvask – la aldri plagget ligge i bløt.

Etter vask

Etter vask

Fjern plagget fra vaskemaskinen rett etter vask. // Unngå tørketrommel. // I tørkeskap gjelder samme temperatur ved vask som ved tørking.

Slik vedlikeholder dun

Slik vedlikeholder dun

Kan vaskes i vanlig vaskemaskin. // Følg alltid vaskeanvisningen. // Unngå tøymykner, da det skader dunet. // Dunjakkene kan og skal tørketromles på maks. 40°C. // Tørkes i tørketrommel med et par tennisballer for å fordele dunet bedre. // Det er viktig at plagget blir helt tørt i tørketrommelen. // Rist plagget under tørkingen og etterpå, da fordeles dunet på best mulig måte.

Trygg levering
Sikker betaling
30 dager returrett

Kjøp mote og klær fra små til store størrelser online på Cellbes.

Sikker shopping

Internet worldSwedish Fasion

Om Cellbes

Personlig service

Følg oss

  • Vi leverer kun til norsk adresse, vi kan dessverre ikke levere til Svalbard
  • Fraktgebyr kr 59,-. Fri frakt ved kjøp over 799,-
  • 30 dagers angrerett.