Trygg e-handel

Trygg e-handel

Hva er Trygg E-handel?

Trygg E-handel er en frivillig godkjenningsordning. Som godkjent Trygg E-handel har man rett til å bruke Trygg E-handelsmerket. Retten til å benytte Trygg E-handelsmerket får man ved å oppfylle 12 basiskrav. Kravene bygger på norsk lovverk for e-handel og erfaringer fra tilsvarende internasjonale godkjenningsordninger. Det blir løpende kontrollert at bedriftene etterlever kravene. Ved gjentatte brudd vil de miste godkjenningen og retten til å bruke Trygg E-handelsmerket. Som ledd i kontrollen foretas prøvekjøp og daglig finansiell kontroll, og det føres kontroll med håndteringen av innkomne klager.


Hva betyr Trygg E-handel for meg som handler på nettet?


Trygg E-handel er opprettet for å skape klare, enkle og mer enhetlige rammer for forbrukernes forventninger og nettbutikkens forpliktelser ved handel på nettet.


  • Du vet hva du kan forvente.


  • Du får sikkerhet for at den du handler med er til å stole på.


  • Du kan til enhver tid sjekke statusen til den du handler med ved å trykke på symbolet for Trygg E-handel på bedriftens nettside.


  • Om noe går galt, har du et sted å klage eller henvende deg til for å få hjelp.


Trygg E-handel er skapt for å rydde opp i og skape trygghet ved handel på nettet. Formålet med godkjenningsordningen Trygg E-handel er å samle de seriøse netthandlerene under et merke slik at du vet hvor du kan handle trygt.


Hvem står bak Trygg E-handel??

Bak Trygg E-handel står Distansehandel Norge (DN), en bransjeorganisasjon for alle seriøse aktører innen nett- og postordrehandel. DN ble etablert som Norsk Postordreforening i 1983. I alle år har foreningen arbeidet for at postordre, senere også internetthandel, skal være en trygg og kundevennlig distribusjonsform.

Adresse kilde http://www.tryggehandel.no

Trygg levering
Sikker betaling
30 dager returrett

Kjøp mote og klær fra små til store størrelser online på Cellbes.

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev for siste produktslipp, tilbud og nyheter fra oss.

Følg oss

  • Vi leverer kun til norsk adresse, vi kan ikke levere til Svalbard.
  • Fraktgebyr fra 60 kr. Fri frakt ved kjøp fra 800 kr.
  • 30 dagers angrerett.