• Fri frakt ved kjøp over 799,-
  • Dame str. 34-64, Herre str. S-8XL

UTVIDET RETURRETT TIL OG MED 31/1-23

Lagrede artikler

Laster dine lagrede artikler ...

Trygg e-handel

Trygg e-handel

Hva er Trygg E-handel?

Trygg E-handel er en frivillig godkjenningsordning. Som godkjent Trygg E-handel har man rett til å bruke Trygg E-handelsmerket. Retten til å benytte Trygg E-handelsmerket får man ved å oppfylle 12 basiskrav. Kravene bygger på norsk lovverk for e-handel og erfaringer fra tilsvarende internasjonale godkjenningsordninger. Det blir løpende kontrollert at bedriftene etterlever kravene. Ved gjentatte brudd vil de miste godkjenningen og retten til å bruke Trygg E-handelsmerket. Som ledd i kontrollen foretas prøvekjøp og daglig finansiell kontroll, og det føres kontroll med håndteringen av innkomne klager.


Hva betyr Trygg E-handel for meg som handler på nettet?


Trygg E-handel er opprettet for å skape klare, enkle og mer enhetlige rammer for forbrukernes forventninger og nettbutikkens forpliktelser ved handel på nettet.


  • Du vet hva du kan forvente.


  • Du får sikkerhet for at den du handler med er til å stole på.


  • Du kan til enhver tid sjekke statusen til den du handler med ved å trykke på symbolet for Trygg E-handel på bedriftens nettside.


  • Om noe går galt, har du et sted å klage eller henvende deg til for å få hjelp.


Trygg E-handel er skapt for å rydde opp i og skape trygghet ved handel på nettet. Formålet med godkjenningsordningen Trygg E-handel er å samle de seriøse netthandlerene under et merke slik at du vet hvor du kan handle trygt.


Hvem står bak Trygg E-handel??

Bak Trygg E-handel står Distansehandel Norge (DN), en bransjeorganisasjon for alle seriøse aktører innen nett- og postordrehandel. DN ble etablert som Norsk Postordreforening i 1983. I alle år har foreningen arbeidet for at postordre, senere også internetthandel, skal være en trygg og kundevennlig distribusjonsform.

Adresse kilde http://www.tryggehandel.no

Trygg levering
Sikker betaling
30 dager returrett

Kjøp mote og klær fra små til store størrelser online på Cellbes.

Sikker shopping

Internet worldSwedish Fasion

Om Cellbes

Personlig service

Følg oss

  • Vi leverer kun til norsk adresse, vi kan dessverre ikke levere til Svalbard
  • Fraktgebyr kr 59,-. Fri frakt ved kjøp over 799,-
  • 30 dagers angrerett.