Kundetjeneste

Man-Fre 08-16. Lør-Søn stengt
22 33 05 10

kundeservice@cellbes.no

Vår kundeservice er åpen hverdager 8-17. Vi hjelper deg gjerne med å ta imot dine bestillinger samt spørsmål angående ditt kjøp, leveranser, faktura, returer, reklamasjoner med mer.

Gå til vår kundeservice

På turné

Våre klær er for alle! Derfor vil vi vise hvordan de ser ut på vanlige, fantastiske kvinner i ulike aldre og størrelser. På vår turné besøker vi henne der hun bor, i hennes egen hverdag rundt om i svenske småsteder. Vi møter så mange flotte kvinner - og for noen vakre, kvinnelige forbilder!

Møt vårens ambassadører

Finnes det noe finere enn vakre, kvinnelige kropper som sprer selvtillit og styrke? Vi elsker alle former, og vi vil vise at v¨åre klær er laget slik at de passer alle typer kurver. Derfor lar vi vanlige, flotte kvinner være modeller for våre kolleksjoner - møt vår nyeste kvartett av ambassadører når de viser vårens mote!

Før fotodagen

Klokken er ikke mer enn 7 på morgenen og vinden uler og er kald på Liljeholmen i Stockholm. Men under Liljeholmsbroen er det full aktivitet. Fire fantastiske kvinner fra ulike deler av Stockholm er valgt ut etter en casting, og skal bli Cellbes' ansikter utad for vårens kolleksjon: skolpeedagogen Anna L, 46, barnepleieren Izabelle, 28, selvstendig næringsdrivende Anna Z, 60 og flyvertinnen Elisabeth, 54.

LES MER

Bak kulissene

Etter vår digitale casting var det fantastisk å få møte kvinnene da de kom til Liljeholmen. Vi hadde ordnet et fargerikt utemiljø med foodtrucks som serverte gode hamburgere. Passende rekvisita var på plass, som kaffe og boller for å sikre vårvarmen.

LES MER

Liljeholmen

Kjøp produktene under

Liljeholmen