Filter

0

Jakkeguide

Å kjøpe en ny jakke krever litt tankevirksomhet. Skal den passe til kalde vinterdager, eller turer i regn og ruskevær? Uansett vil riktig jakke til riktig anledning holde deg varm og pent kledd. Trenger du tips og råd på veien, har du kommet til rett sted. Vår jakkeguide hjelper deg gjerne på vei.

Cellbes

Allsidig lettvektsjakke

En lettvektsjakke er en tynn, vattert jakke. Den er garderobens beste venn fordi den fungerer godt nesten hele året. Om høsten og våren er den perfekt som den er, og om vinteren er den perfekt som varmende lag under en annen ytterjakke. Vera, Frida og Vilma er tre herlige lettvektsjakker i ulike lengder.

Cellbes

Jakken for tidlig høst

Tidlig på høsten kan det være vanskelig å vite hvordan man skal kle seg. Lettvektsjakken Lovi med dunfyll holder deg varm, og er lett å oppbevare i vesken hvis det skulle bli fint vær. Med vesten Naomi kan du selv regulere temperaturen, og den vendbare jakken Shirley er perfekt for dager der været ikke kan bestemme seg.

Cellbes

Når høsten kommer!

Når bladene begynner å bli gule, er det helt klart på tide å plukke frem den ekte høstjakken. Theresia er en jakke i teddy, eller pile som materialet også kalles. Stoffet er varmt, deilig og moteriktig. De lengre lettvektsjakkene Vilma og Bettena holder deg varm over hoftene, samtidig som de beskytter mot høstens ruskevær.

Cellbes

Vinterjakken

Nå er det skikkelig kaldt ute, og garderobens varmeste jakke må gjøre jobben sin. Uansett om du velger Naom med skrå knappelukking, dunjakken Duni eller den lange vatterte kåpen Elsa kan du regne med at alle holder deg skikkelig varm i vinter.

Cellbes

Varmende dun!

Få materialer har den varmende effekten som dun har. Uansett hvilken modell du velger, kan du føle deg trygg på at vi bruker dun som er sertifisert etter Responsible Down Standard, som sikrer at fjær og dun kommer fra ansvarlig behandlede fugler. Control Union-merket. CU 849898.

Cellbes

Tekniske jakker

Gi værforholdene motstand med rett teknisk jakke. Trenger du en vannavvisende og varmfôret, er både Klara og Sara gode alternativer. Begge modellene har behagelige mansjetter med hull til tommelen for å varme hendene på kaldere dager.

Trygg levering
Sikker betaling
30 dager returrett

Kjøp mote og klær fra små til store størrelser online på Cellbes.

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev for siste produktslipp, tilbud og nyheter fra oss.

Følg oss

  • Vi leverer kun til norsk adresse, vi kan ikke levere til Svalbard.
  • Fraktgebyr fra 60 kr. Fri frakt ved kjøp fra 599 kr.
  • 30 dagers angrerett.