• Dame str. 34-64
  • Herre str. S-8XL
  • Fri frakt ved kjøp over 799,-

Lagrede artikler

Laster dine lagrede artikler ...

Jakkeguide

JAKKEGUIDE

Ny årstid, nye jakker

Finn den rette jakken for dine behov og din passform. Vi vil at du skal føle deg komfortabel og fin i klærne dine. Med jakker i størrelse 34-64 og med så mange ulike modeller og farger, håper vi det blir lett å finne din jakke.

Cellbes

LETTE JAKKER

Lett jakke som varmer

En lett jakke er en veldig god investering! Den fungerer i høst som beskyttelse mot de første kjølige vindene, med lag på lag om vinteren og som skalljakke til våren. Og så er den så flott!

Cellbes

Lettbåret, quiltet varme

Ta en quiltet jakke når løvet har falt og frosten biter på nesen din. Vattert og quiltet i litt lengre modell holder deg varm hver dag. De fleste jakker har dessuten toveis glidelås, slik at du kan sykle og bevege deg komfortabelt.

Det er høst og vest er best

Sats på lag på lag når været er lunefullt. Vesten er perfekt som et varmende lag, og er dessuten fin til både jeans, leggings og kjole.

Cellbes
...

TEDDY- OG FLEECEJAKKER

Teddy til fritid og fest

Velg en jakke i koselig teddy, to tunikaer, en cardigan og 2-pack leggings, så er høstgarderoben klar, fra fritid til fest.

Cellbes

Høstens farge er rust

Cellbes

Myke lag på lag

Herlige dager i skogen på jakt etter bær, spaserturer under høye skyer og kos i godt lag: de deilige fleecegenserne passer godt til både fritidsbukse og jeans.

Cellbes
...

VINTERJAKKER

Varm jakke

Vi har den lange dunkåpen, dunjakken i flere farger og den varme jakken med hette (med og uten pels). Garantert god passform og garantert varm når vinden uler.

Cellbes
Flott i PET-flasker

Flott i PET-flasker

Dette produktet består av resirkulert polyester fra brukte PET-flasker. Produksjon av resirkulert polyester krever mindre mengde energi og kjemikalier enn vanlig polyester.

Ansvarsfullt dun

Ansvarsfullt dun

Dunet i plaggene fra Cellbes er merket i henhold til RDS, Responsible Down Standard. RDS sikrer at dun og fjær kommer fra ansvarsfullt behandlede fugler.

Jakker med friske farger gir glede

Cellbes

Parkas

Vinterjakkenes vinterjakke: fin, praktisk og med hette. Mange parkaser er vann- avvisende og finnes i flere farger. Snøring i livet og nederkanten gjør at den fungerer for de fleste kroppsfasonger.

Cellbes

Velg rett til gåturene

Opplev all slags vær inni en vind- og vannavvisende jakke.

Cellbes
...

STØRRELSE 34-64

Ut og nyt livet i klær som er like varme som de er fine.

Cellbes
Trygg levering
Sikker betaling
30 dager returrett

Kjøp mote og klær fra små til store størrelser online på Cellbes.

Sikker shopping

Internet worldSwedish Fasion

Om Cellbes

Personlig service

Følg oss

  • Vi leverer kun til norsk adresse, vi kan dessverre ikke levere til Svalbard
  • Fraktgebyr kr 59,-. Fri frakt ved kjøp over 799,-
  • 30 dagers angrerett.