• Dame str. 34-64
  • Herre str. S-8XL
  • Fri frakt ved kjøp fra 799,-

Sesongens bukser

Høsten vekker behovet for nye, fine bukser. Hos oss finner du både kjære favoritter og nye modeller. Uansett om du er ute etter leggings, et par velsittende jeans eller moteriktig PU, finner du masse inspirasjon hos oss.

Cellbes

Fin i imitert skinn

PU og coated er to teknikker som begge skaper den flotte og tidløse stilen med imitert skinn. Det er et dyrevennlig alternativ som får deg til å føle deg fin, og er en stil som holder seg gjennom årene. Den coatede buksen Corinne finnes i både svart og høstens vakre plommefarge.

...
Cellbes

Myke leggings

Leggings er en herlig blanding av bukser og strømpebukser, og finnes i alt fra myk bomullsblanding til festlig blonde. Hos oss finner du både tights som er tettsittende helt ned til ankelen, som vår storfavoritt Fia, og bootcut-leggings som vår modell Zoe. De er like behagelige til høstens kjoler som under buksene når det blir kaldere.

...
Cellbes

Pynt deg i finbukser!

Er du ute etter en velsittende sort bukse til både fest og jobbantrekk, har vi flere forskjellige modeller, som Embla og Elise. Hvis du vil vises litt mer kan en glitrende bukse få deg til å føle deg velkledd, og da er kanskje Elin, vår elastiske bukse med strass, noe for deg.

...
Cellbes

Behagelige jeggings og treggings

Jeggings er en sammenslåing av ordene jeans og leggings, og disse herlige plaggene lar deg få leggingsenes myke komfort med jeansenes utseende. Jeggings har som regel ingen gylf, men er designet i leggingsens klassiske dra-på-modell. Olga og Elin er noen av våre mest populære jeggings. Treggings er en kombinasjon av ordene trousers og leggings, og er en myk variant av favorittbuksene dine.

...
Cellbes

Favorittjeansen

Et par velsittende jeans passer til det meste. Hverdag og jobb – og du, sitter de skikkelig godt, kan du til og med bruke dem på fest. Hos oss finner du alltid jeans som er behagelige å ha på seg, med mye stretch. Utforsk våre modeller og finn det perfekte paret for nettopp deg!

...
Trygg levering
Sikker betaling
30 dager returrett

Kjøp mote og klær fra små til store størrelser online på Cellbes.

Sikker shopping

Internet worldSwedish Fasion

Om Cellbes

Personlig service

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev for siste produktslipp, tilbud og nyheter fra oss.

Følg oss

  • Vi leverer kun til norsk adresse, vi kan dessverre ikke levere til Svalbard
  • Fraktgebyr kr 59,-. Fri frakt ved kjøp fra 799,-
  • 30 dagers angrerett.