Filter

0

Julefest

Start julen sammen

DUFTER, SMAKER OG HERLIG LATTER

Start julen sammen

Julen er full av tradisjoner, men det er gjerne fortsatt rom for nye? Gi julen et skikkelig startskudd ved å invitere vennene dine på kose- og pyntekveld.

Lag en god middag sammen. La duftene av safran, kanel og kardemomme senke seg over huset. Spre en herlig julefølelse med de knallrøde kjolene Ariel og Vilma, i vakker blonde og fløyel.

Varm opp gløggen, start julemusikken og nyt øyeblikket. Våger du å la vennene dine sette sitt eget preg på årets julepynt? Festtunikaen Kelly holder dere gjerne med selskap hele kvelden. Den finnes i 6 forskjellige nyanser og noe for enhver smak.

Endelig er juletreet her! Hvem får æren av å sette stjernen øverst på treet? Den vakkert mønstrede kjolen Lucy sørger for en åpenbar fotomulighet.

Når huset er pyntet og maten er spist, er det på tide å danse! Spill dine beste sanger og nyt julestemningen. Og du, julen trenger selvfølgelig ikke å være rød. Spør nissene som er med i Donald Ducks juleaften! Kjolene Vilma og Ariel kommer i vakker petroleumsblå og grønn.

...
Trygg levering
Sikker betaling
30 dager returrett

Kjøp mote og klær fra små til store størrelser online på Cellbes.

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev for siste produktslipp, tilbud og nyheter fra oss.

Følg oss

  • Vi leverer kun til norsk adresse, vi kan ikke levere til Svalbard.
  • Fraktgebyr fra 60 kr. Fri frakt ved kjøp fra 800 kr.
  • 30 dagers angrerett.