Filter

0

Klar for julekos

En avslappet jul

NYT JULEDAGENES MAGI

En avslappet jul

La oss ta deg med på en reise til en stille jul. Der stopper vi opp ved de magiske hyggestundene som julen byr på. Du vet, den tiden når pakkene er pakket inn, når alle oppgavene på listen er krysset av og julestresset bare er et minne. Da er det plass for latter og samvær.

Allerede dagene før julaften legger vi fokus på å slappe av og nyte dufter, smaker og samvær med familien. Nå er de store forberedelsene gjort, nå er det bare de siste koselige tradisjonene igjen. Kle deg i noe både stilig og koselig, som Jacueline, vår julerøde cardigan. Like myk og behagelig er Sia med sitt klassiske jacquardmønster.

Julaften morgen er en fin tid. Noen familier deler ut de første julegavene, en tenner gjerne opp i peisen og nyter en lang frokost før den livlige julefeiringen banker på døren. Vår serie med koseklær i fløyel, Vanja, holder deg gjerne med selskap når det skal koses.

Cellbes
Cellbes

I romjulen beholder vi pyjamasen og morgenkåpen på hele dagen. Bøker leses, julegodteriet spises opp og vi får endelig tid til å se gamle favorittfilmer på TV. Kanskje blir det også tid til å gå en tur? Disse dagene betyr total avkobling, og ingen ting en må gjøre. Flanellpyjamasen Felicia holder deg gjerne med selskap. Morgenkåpen Wilma i velur er både vakker og myk, og Lotta i fleece er perfekt for frysepinner. Dufter, smaker og herlig latter

...
Trygg levering
Sikker betaling
30 dager returrett

Kjøp mote og klær fra små til store størrelser online på Cellbes.

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev for siste produktslipp, tilbud og nyheter fra oss.

Følg oss

  • Vi leverer kun til norsk adresse, vi kan ikke levere til Svalbard.
  • Fraktgebyr fra 60 kr. Fri frakt ved kjøp fra 800 kr.
  • 30 dagers angrerett.