Filter

0

Sommerens bukseguide

Cellbes

Sommerbukser

Sommerhalvåret kan levere både strålende sol og høljeregn, så hvordan planlegger man for det? Sommerbuksen er det ultimate plagget som holder deg kledd nok til å takle kjøligere dager, og nok sommerklær til å takle varmen. Her guider vi deg gjennom noen av sommerens mest populære modeller.

Cellbes

Klassiske Capri!

Capribuksen fikk sitt store gjennombrudd på 50-tallet og ble populær blant folk flest da store stjerner som Audrey Hepburn og Marilyn Monroe brukte buksene. I dag er caprien et klassisk plagg, som finnes i mange varianter. Hos oss finner du capri i myke materialer som det er lett å bevege seg i. Capri er fin til tunika eller topp, og vil du røffe til den klassiske femtitallsstilen, så knyt opp skjorten i midjen og kombiner med et skjerf.

Cellbes

Behagelige shorts!

Få beina ut i lyset! Shorts er et veldig behagelig sommerplagg; både svalt og behagelig å ha på seg og enkelt å bruke. Kombiner med en linskjorte for en litt mer dresset look, eller en t-skjorte for en avslappet dag i hagen.

Cellbes

Pen i culotte!

Culottebuksen har virkelig fått et gjennombrudd de siste årene, og det er ikke rart! Culotten-buksens signatur er de vide bena og de bare anklene, noe som gjør den til en utrolig behagelig og fin modell å ha på seg. Svale og behagelige på varme sommerdager, men likevel elegante nok for at man skal føle seg velkledd. En skikkelig krembukse!

Cellbes

Fresh i hvitt!

Få plagg signaliserer sommer så mye som en hvit bukse. Den skaper en fresh look, og går til alle farger og mønstre. Kombiner med en hvit linskjorte og få mest mulig ut av sommerfargen, eller legg til en fargerik kaftan for et fargeinnslag.

Trygg levering
Sikker betaling
30 dager returrett

Kjøp mote og klær fra små til store størrelser online på Cellbes.

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev for siste produktslipp, tilbud og nyheter fra oss.

Følg oss

  • Vi leverer kun til norsk adresse, vi kan ikke levere til Svalbard.
  • Fraktgebyr fra 60 kr. Fri frakt ved kjøp fra 800 kr.
  • 30 dagers angrerett.