Filter

0

Velsittende undertøy

70 års erfaring

Vi kan bh

70 års erfaring

Hos Cellbes har vi jobbet for å tilby gode bh-er til en rimelig penge i snart 70 år. Og vi vil ikke klappe oss selv for mye på skulderen. Men vi kan vel si at vi har blitt ganske så gode på det vi gjør. Å skape den perfekte bh-en krever tid og tålmodighet. Gjennom årene har vi utviklet ulike modeller, lagt ned mye arbeid, fått erfaringer og til slutt har vi fått frem modeller som er høyt elsket av kundene våre.

Cellbes

Anna

Anna er et eksempel på en slik modell. Hun får gjentatte ganger toppkarakterer av våre kunder. Med sitt myke materiale, sine brede skulderstropper og bøyleløse modell er Anna den typen bh du glemmer at du har på deg.

Cellbes

Inez

Selv om vi alltid har favorittene i sortimentet vårt, bruker vi vår erfaring til å utvikle nye modeller etter kundenes ønsker. Inez er et eksempel på en slik bh. Med blondene blir hun den perfekte bh-en for deg som ikke vil vise kløft, men samtidig være vakker og pent kledd.

Cellbes
Cellbes

Jenny & Annie

Mange opplever at det vanskeligste med bh-en er når den skal tas på. For å gjøre det enklere har vi laget to bh-modeller med knapping foran, Jenny og Annie.

Vårt mål er at du alltid skal finne en velsittende bh hos oss, til en veldig god pris. Det har vi ikke tenkt å endre på.

Trygg levering
Sikker betaling
30 dager returrett

Kjøp mote og klær fra små til store størrelser online på Cellbes.

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev for siste produktslipp, tilbud og nyheter fra oss.

Følg oss

  • Vi leverer kun til norsk adresse, vi kan ikke levere til Svalbard.
  • Fraktgebyr fra 60 kr. Fri frakt ved kjøp fra 800 kr.
  • 30 dagers angrerett.