Hvordan er en bh bygd opp?

Cellbes

Viktige deler av bh-en

Det finnes en veldig bra bh for alle kropper, men noen ganger kan det være vanskelig å finne den rette. For at du skal få en god mulighet til å finne den beste bh-en for nettopp deg, forklarer vi noen av bh-ens viktigste funksjoner som kan være bra å ha kontroll på.

Bøylen

Bøylen

Bøylens fremste oppgave er å løfte og støtte bysten, og å fordele bystens vekt jevnt. Hvis bøylen gnisser, kan det skyldes at cupen er for små. Prøv å gå opp en størrelse, eller velg en myk bh uten bøyle. Anna er et eksempel på en bøylefri bh som gir like god støtte.

Kneppingen

Kneppingen

Når du kjøper en bh, skal du alltid knappe den på ytterste hekterad. Med tiden vil stoffet og elastikken gi etter litt, og da er det godt å kunne gå inn en rekke. Velg en bh med 3 eller 4 hekter for best mulig støtte.

Cupen

Cupen

Vanligvis er cupen sydd i to eller tre partier, der underpartiet er støttende, mens overpartiet er formende. En formpresset bh som Eva har ingen sømmer over cupen, men er laget i ett stykke.

Omkretsen

Omkretsen

Bh-en skal først og fremst bæres opp av omkretsen av Bh-en. En vanlig feil er at man kjøper for stor omkrets, da går bh-en opp i ryggen og man risikerer å få gnagsår av skulderstroppene som får bære hele tyngden av bysten.

Skulderstropper

Skulderstropper

Brede og fôrede skulderstropper er behagelige, hindrer gnaging og sitter på plass. Hvis du har problemer med at skulderstroppene faller ned, kan du prøve en bh-modell der de sitter lenger inn på bh-en.

Større byste

Større byste

Har du større byste, er vårt tips å velge en bh med vatterte, brede skulderstropper og et bredt ryggbånd, med minst 3-4 hekter. Prøv gjerne en bh med høy cup, det gjør at du får god støtte.

Alle kan være fine under med Cellbes

Alle kan være fine under med Cellbes

Trygg levering
Sikker betaling
30 dager returrett

Kjøp mote og klær fra små til store størrelser online på Cellbes.

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev for siste produktslipp, tilbud og nyheter fra oss.

Følg oss

  • Vi leverer kun til norsk adresse, vi kan ikke levere til Svalbard.
  • Fraktgebyr fra 60 kr. Fri frakt ved kjøp fra 800 kr.
  • 30 dagers angrerett.