Vaskeråd

Cellbes

Ved hjelp av litt kjærlighet og omtanke kan du forlenge livslengden til din nye bh. Her er noen smarte tips!

Hvordan og hvor ofte bør du vaske BH-en din?

Hvordan og hvor ofte bør du vaske BH-en din?

Anbefalingen er å vaske BH-en etter å ha brukt den tre til seks ganger. Ideelt sett bør du ikke bruke samme bh flere dager på rad, men gi strikken en sjanse til å hvile. Det forlenger levetiden til bh'en.

Vaskepose

Hvis du foretrekker å vaske dem i maskinen, bruk en vaskepose slik at jumperen ikke blir skadet eller sitter fast i vaskemaskinen. Klikk også på dekslene slik at de ikke setter seg fast og river de andre skjøre materialene.

Vaskemiddel

Vi anbefaler et mildt vaskemiddel, vaskepulver for farget tøy eller flytende vaskemiddel. Ikke overdoser vaskemiddelet. Kritthvite BH-er farges ofte hvite og bør derfor vaskes som fargevask. Bruker du blekemiddel blir BH-en grå etter en stund. Har du kalkrikt vann hjemme, kan dette også påvirke hvite klær som blir grå.

Cellbes

Materiale

Bomull:


Bomullsfibrene er frøhår som kommer fra bomullsplanten. Bomullsfibrene har ulik lengde mellom 15-45 mm. Jo lengre fibrer, desto bedre kvalitet. I plagg av kjemmet bomull er de korteste fibrene tatt bort, noe som gir en ekstra fin

kvalitet med økt glans og slitestyrke. Bomull er en kraftig fiber som føles naturlig og behagelig mot huden.


Bomull kan krympe etter første vask. I enkelte tilfeller kan det hjelpe å strekke plagget litt for å redusere krympingen. Bomull kan generelt vaskes ved 60 grader, men detaljer på plagget kan gjøre at det bør vaskes ved 40 grader. Følg plagget vaskeanvisning


Elastan:


En elastisk fiber som kombineres med andre fibre for å få et tøyelig og elastisk materiale. Plagg med elastan må ikke vaskes på for høy temperatur, da kan plagget miste sin elastisitet. Følg plaggets vaskeanvisninger.


Polyamid/Nylon:


En syntetisk fiber som produseres kjemisk ved hjelp av olje. Et sterkt materiale som tørker raskt og ikke krymper.


Polyester:


En syntetisk fiber som produseres kjemisk ved hjelp av olje. Polyester er et sterkt materiale som tørker raskt og ikke krymper. En ulempe er at polyester kan bli statisk, særlig om vinteren når luften er tørr.


Mikrokvalitet/mikrofiber:

Svært tynne fibrer av syntetisk materiale, f.eks. polyester eller polyamid, som kan gi en tynn og elastisk kvalitet. Ikke bruk skyllemiddel når du vasker mikrofi-berplagg. Det kan tette igjen fibrene og gjøre at plagget mister sin «pusteevne». Unngå å tørketromle mikrofiberplagg, det kan ødelegge fibrene.

Alle kan være fine under med Cellbes

Alle kan være fine under med Cellbes

Trygg levering
Sikker betaling
30 dager returrett

Kjøp mote og klær fra små til store størrelser online på Cellbes.

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev for siste produktslipp, tilbud og nyheter fra oss.

Følg oss

  • Vi leverer kun til norsk adresse, vi kan ikke levere til Svalbard.
  • Fraktgebyr fra 60 kr. Fri frakt ved kjøp fra 800 kr.
  • 30 dagers angrerett.