Filter

0

Emballasje

Emballasje

Vi etterstreber å pakke varene slik at de tar minst mulig plass under transporten, og at hver pakke inneholder så lite luft som mulig. Vi har derfor i stor grad valgt sende varene våre i poser i stedet for papp. I dag pakkes ca. 86 % i plastemballasje og resten i bølgepappesker.


Plastposene er laget av lavdenistetspolyeten (04 LDPE), som er en plast som kan lages tynn og som er lett å gjenvinne. I løpet av høsten 2021 kommer vi til å gå over til poser som er fremstilt av 100 % resirkulert råvare, der minst 50 % kommer fra resirkulert plast innsamlet fra forbrukere. Dette for å redusere vår miljøpåvirkning og bidra til å øke etterspørselen etter den innsamlede plasten fra forbrukere. Vi har også gjort våre poser litt tynnere, samt fjernet håndtakene på våre minste poser for å redusere materialforbruket.


Frem til våren 2020 brukte vi plast rundt katalogene våre da de ble sendt ut til kunden. Årsaken til det var først og fremst at vi pakket sammen to ulike kataloger ved hver utsendelse. Fra og med høsten 2020 sender vi ut våre kataloger uten plastomslag.

Trygg levering
Sikker betaling
30 dager returrett

Kjøp mote og klær fra små til store størrelser online på Cellbes.

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev for siste produktslipp, tilbud og nyheter fra oss.

Følg oss

  • Vi leverer kun til norsk adresse, vi kan ikke levere til Svalbard.
  • Fraktgebyr fra 60 kr. Fri frakt ved kjøp fra 599 kr.
  • 30 dagers angrerett.