Filter

0

Klimapåvirkning

Klimapåvirkning

Parisavtalen trådte i kraft i 2016, og dens hovedmål er å begrense den globale oppvarmingen ved å redusere utslippene av klimagasser. Målet er å holde den globale oppvarmingen godt under 2 grader og å forsøke å begrense den til 1,5 grader. I Cellbes har vi forpliktet oss til å redusere våre absolutte klimagassutslipp i den grad vitenskapelig konsensus krever for å nå det globale 1,5-gradersmålet.


Vi måler og rapporterer klimagassutslippene våre i henhold til GHG-protokollen, som er den mest brukte metoden internasjonalt. Denne kategoriseringen gir et tydelig bilde av hvilke utslipp som er direkte (Scope 1) eller indirekte (Scope 2 og 3), og bidrar til å gjøre utslippene mer transparente. Kategoriseringen gjør det også mulig å sammenligne utslippene fra ulike selskaper.


For Scope 1 og 2, med 2018 som basisår, er målet å redusere utslippene med 50 % mellom 2018 og 2030, og for Scope 3, med 2020 som basisår, er målet å redusere utslippene med 42 % mellom 2020 og 2030. Dette målet gjelder uavhengig av hvor mye vi øker omsetningen vår, noe som er et svært utfordrende mål.


image
Trygg levering
Sikker betaling
30 dager returrett

Kjøp mote og klær fra små til store størrelser online på Cellbes.

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev for siste produktslipp, tilbud og nyheter fra oss.

Følg oss

  • Vi leverer kun til norsk adresse, vi kan ikke levere til Svalbard.
  • Fraktgebyr fra 60 kr. Fri frakt ved kjøp fra 599 kr.
  • 30 dagers angrerett.