Filter

0

Leverandører

Leverandører og fabrikker

Majoriteten av vår produksjon er belagt i Asia, med Kina som det viktigste produksjonslandet. Andre vanlige produksjonsland for Cellbes' produkter er India, Tyrkia, Bangladesh og Pakistan.


For å finne ut i hvilket land et bestemt produkt er produsert, kan du finne informasjon på vaskelappen i hvert plagg. Ønskes denne informasjonen før bestilling, bistår vår kundeservice gjerne med denne informasjonen.

Cellbes eier ingen egne fabrikker, men samarbeider med frittstående tekstilprodusenter i Europa og Asia. Før vi begynner å arbeide med en ny leverandør, krever vi detaljert informasjon om fabrikkene de jobber med, deres produksjonskjede samt alle gyldige sertifikater og resultater fra tredjepartsinspeksjoner. Leverandøren må gå nøye gjennom vår leverandøravtale, vår såkalte Supplier's Guide, og signere den. Vår leverandøravtale inneholder blant annet vår atferdskode, vår retningslinjer om dyrevern, kvalitetskrav og kjemikaliekrav.

Vi arbeider i dag med 60 leverandører, som igjen har produksjon i til sammen 81 sømfabrikker (april 2022). Transparens er en viktig del av vårt bærekraftarbeid, og vi har derfor valgt å offentliggjøre hvilke sømfabrikker som produserer Cellbes' produkter.


Listen inneholder de sømfabrikkene som er aktive for Cellbes på publiseringstidspunktet. Listen publiseres to ganger i året, og ble sist oppdatert i Mar 2023. Se listen her.

Trygg levering
Sikker betaling
30 dager returrett

Kjøp mote og klær fra små til store størrelser online på Cellbes.

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev for siste produktslipp, tilbud og nyheter fra oss.

Følg oss

  • Vi leverer kun til norsk adresse, vi kan ikke levere til Svalbard.
  • Fraktgebyr fra 60 kr. Fri frakt ved kjøp fra 800 kr.
  • 30 dagers angrerett.