Filter

0

Sosialt ansvar

Sosialt ansvar og menneskerettigheter

De sosiale aspektene i våre produksjonsland er et viktig spørsmål for oss og noe vi arbeider med gjennom daglig og nært samarbeid med våre leverandører, dels gjennom vårt medlemskap i den internasjonale organisasjonen Amfori BSCI.

Vårt produksjonskontor i Shanghai, som både er geografisk og språklig tett på produksjonen, er ofte til stor hjelp, særlig når det gjelder vår daglige kommunikasjon med leverandørene. Å øke og forbedre kontakten med våre leverandører er noe vi kontinuerlig arbeider med, ettersom vi ser dette som en essensiell del av puslespillet for et langvarig og velfungerende samarbeid.


Amfori BSCI

Amfori BSCI (Business Social Compliance Initiative) er et verdensledende initiativ for bedrifter som arbeider med samfunnsansvar med fokus på arbeidsforhold i leverandørkjeden. Amfori BSCI er ikke en egen merking, men en arbeidsstandard mellom bedrifter. Derfor kommer du ikke til å finne et plagg i vårt sortiment merket BSCI. Derimot er det en sterk indikasjon at medlemsbedriftene arbeider seriøst og metodisk med nettopp sosiale spørsmål i leverandørkjeden.


Amfori BSCIs etiske retningslinjer

Vi bruker også Amfori BSCIs etiske retninglinjer, på engelsk Code of Conduct (CoC), noe som er en atferdskodeks som gjelder alle leverandører som gjør forretninger med oss, og deres underleverandører. De etiske retningslinjene er bygd opp av 13 "performance areas", som er grunnstammen i BSCIs arbeid og inneholder blant annet krav til sikkerhet, lønn, arbeidstid, barnearbeid og vannrensing. Etterfølgelse av disse kravene kontrolleres gjennom årlige kontroller av fabrikkene av uavhengige kontrollører. Les våre etiske retningslinjer her

Trygg levering
Sikker betaling
30 dager returrett

Kjøp mote og klær fra små til store størrelser online på Cellbes.

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev for siste produktslipp, tilbud og nyheter fra oss.

Følg oss

  • Vi leverer kun til norsk adresse, vi kan ikke levere til Svalbard.
  • Fraktgebyr fra 60 kr. Fri frakt ved kjøp fra 599 kr.
  • 30 dagers angrerett.