Bad i Hudiksvall

Da årets store badefotografering fant sted, hadde vanntemperaturen rundt Hudiksvall mye mer å ønske. Stedet for fotfeste ble derfor Iggesunds badehus.


Lyktes med å finne kvinner som frivillig ønsker å stå foran kameraet i badetøy vi trodde ville være en vanskelig oppgave. Det skjedde ikke! Det er mange flere modige kvinner der ute enn du tror. Og det sier nok også mye om tiden vi lever i. Endelig har vi begynt å akseptere og elske oss selv som vi er. I alle størrelser, med alle former og i alle aldre. Hurra for det sier vi! Blant alle søkerne valgte vi 6 fantastiske kvinner mellom 19 og 81 år som vi ble kjent med under en begivenhetsrik dag i Iggesunds badehus hvor Katarina, en av modellene, også har sin arbeidsplass.

Cellbes

Maja Wilkes

Yrke: Student Interesser: Sang, dans, teater, kunst, sminke og mote. Mitt beste livsråd: La som om du kan, og du kommer langt.

Cellbes

Katarina Rohdin

5 ord om meg: Glad, drevet, omsorgsfull, trygg og fleksibel. Er virkelig god til: Engasjere seg og starte ulike arrangementer.

Cellbes

Ulrika Stjärna

Interesser: Trening, sport og klær. Skjult talent: Sying og snekring (har renovert leiligheten vår for eksempel), sang.

Cellbes

Helena Hjelm

Yrke: Hudlege. Mitt beste livsråd: Ta vare på livet det er her og nå. Vær snill og ydmyk. Jordbærsted i Hälsingland: Naturen rundt Dellensjöarna

Cellbes

Krystyna Jedrzejewska

Yrke: Treningsinstruktør, familiepedagog. Er virkelig god til: Lær meg språk. Hvis jeg vinner 10 millioner: Jeg bygger gård, kjøper hest, bil og reiser rundt.

Cellbes

Hilja Lodén

Interesser: Dans, kino, kriminaloffers hotline og svømming. 5 ord om meg: Glad, nysgjerrig, hjelpsom, klok og omsorgsfull.

Bak scenen

Det ble bygd fargerikt landskap og inngangen til badehuset ble omgjort til en sminkeboks. Denne dagen ble det stilt ekstra krav til hår, sminke og utstyr da noen bilder skulle tas under vann. En haug med glade barn fikk fungere som statister og hadde et helt basseng for seg selv å plaske rundt mellom pølsepausene. Samtidig stilte det ivrige blide badehuspersonalet opp og serverte kaffe mellom skuddene (vel, de var nok litt nysgjerrige også 😊). En virkelig morsom dag som ga oss mange fine bilder av årets badesamling. Vi takker de hyggelige Hälsingland -jentene, Iggesunds badehus og alle de dyktige ansatte for det!

Trygg levering
Sikker betaling
30 dager returrett

Kjøp mote og klær fra små til store størrelser online på Cellbes.

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev for siste produktslipp, tilbud og nyheter fra oss.

Følg oss

  • Vi leverer kun til norsk adresse, vi kan ikke levere til Svalbard.
  • Fraktgebyr fra 60 kr. Fri frakt ved kjøp fra 800 kr.
  • 30 dagers angrerett.