Glampingplass i Sälen

For 18. gang drar Cellbes på turné i Sverige med #viercellbes -kampanjen, der vi lot fire vanlige kvinner prøve seg som modeller. Denne gangen lander vi i Lindvallen, i Sälen.


Våre fire modeller Agneta 62, Malin 48, Jennie 25 og Elin 22 har alle deltatt i den digitale støpingen. Da de hørte at de ble valgt, ble de alle overrasket - og veldig glade.


– Da jeg fant ut at jeg var en av de utvalgte, ble jeg veldig overrasket, jeg kunne egentlig ikke tro at det var sant, det ville være så gøy, sier Agneta.


For jentene ventet to dager fylt med glede, forventning og inspirasjon. Planen for den første dagen var å fotografere modellene oppe i fjellet. Den andre dagen vil by på scener fra fjellhytta som "frokost på trappene", "pølsegrill", "vaffelunsj" og "koselig foran bålet".

Cellbes

Malin Schulz

Alder: 48 Størrelse: 38/40 Jeg liker kroppen min fordi: Den er fleksibel, sterk og tålmodig. Jeg i tre ord: Glad, nysgjerrig, modig. Beste høsthygge: Bål, spill og god rødvin. Lange turer og camping i fjellet

Cellbes

Jennie Stenmark

Alder: 25 år Størrelse: 44 Jeg liker kroppen min fordi: Den gir meg liv hver dag. Jeg i tre ord: Drevet, ydmyk, kreativ. Beste høsthygge: Skåret gresskar, etterfulgt av en filmkveld med tente lys.

Cellbes

Elin Mojanis

Alder: 22 år. Størrelse: XS / S. Jeg liker kroppen min fordi: Den er min og jeg liker den. Jeg i tre ord: snill, sta og nysgjerrig. Favorittoppskrift: Grillet elgkjøtt med pommes frites og saus.

Cellbes

Agneta Larsson

Alder: 62 år Størrelse: 40-42. Jeg i tre ord: Glad, positiv og lett å gå. Beste natureventyr: Gå til Njureskär -fossen. Beste høsthygge: Kryp inn i en lenestol og tenne og mange lys.

Før fotoseanse

Mens Agneta, Elin, Jennie og Malin ble gjort opp for bildet, forberedte vi oss på toppen. Rekvisitter i form av telt og annet campingutstyr ble båret opp og forberedt i det fantastiske miljøet på fjellet!

Bak scenen

Det er midten av juni og klokken har akkurat slått 5:30 da fire slitne, men veldig forventningsfulle jenter ankommer et hotell i Lindvallen. En av jentene er elektriker, en annen er bussjåfør, en tredje er yogalærer og sistnevnte er kjøper og kundeansvarlig.


Agneta, som til daglig er bussjåfør, er vant til å starte dagene tidlig, men ikke på denne måten.


– Man blir ju väldigt bortskämd när man får sätta sig och bli sminkad och ompysslad. Ja, man känner sig verkligen som en prinsessa, säger hon och ler med glimten i ögat.


Etter timer med fiksing og stell sitter modellene og teamet i biler på vei opp de svingete veiene som fører opp til toppen av fjellet. Følelsen er merkbart nervøs og forventningsfull; du kan nesten føle atmosfæren som er i bilene.


De fire kvinnene, sammen med makeupartistene, tar ly for vinden bak en stein for å fikse det til det siste før det er på tide å posere foran kameraet. Til tross for regnet som strømmer ned og vinden pisker, skinner det på alle fire jentene og latterboblene.


– Det var en veldig spesiell følelse å stå på toppen av fjellet fullstendig sminket og med fast hår. Det er ikke noe jeg normalt ville gjort, men akkurat da føltes det som om jeg var litt uslåelig og at jeg virkelig var nødvendig. Du sto der og det regnet, det blåste og det var kaldt, men så gøy, sier 22 år gamle Elin som jobber som elektriker hver dag.

– Jeg elsket hvert minutt av å stille i sterk vind og øsende regn på fjellet. Høres kanskje litt sprøtt ut, men jeg elsker å lage uansett hva jeg gjør, så det er fantastisk å ta hjelp fra naturen når jeg poserer for å lage et kult bilde. Å eksperimentere med vinden i håret eller regnet i ansiktet for å få kule positurer får min indre artist til å leve, sier Jennie, 25.


Det er vått og kaldt, men samtidig veldig glade modeller som går tilbake til bilene når dagen er over.


– Å være en del av dette som en vanlig kvinne, synes jeg er super viktig. At du alltid har disse bildene og kan se tilbake på en dag når du føler deg lav, bare for å stå opp og føle

"Wow, jeg har virkelig gjort dette," sier Malin, yogalærer og friluftsentusiast.


- Jeg har vokst så mye av denne opplevelsen, og jeg vil lagre det i hjertet mitt og få det frem når jeg trenger å bli minnet på at jeg er vakker akkurat som jeg er, avslutter hun.

Trygg levering
Sikker betaling
30 dager returrett

Kjøp mote og klær fra små til store størrelser online på Cellbes.

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev for siste produktslipp, tilbud og nyheter fra oss.

Følg oss

  • Vi leverer kun til norsk adresse, vi kan ikke levere til Svalbard.
  • Fraktgebyr fra 60 kr. Fri frakt ved kjøp fra 800 kr.
  • 30 dagers angrerett.