I matbutikken i Brastad

For 19. gang begir Cellbes seg ut på turné i Sverige med kampanjen #viercellbes, der vi lar vanlige kvinner prøve seg som modeller. Denne gangen sto jeans i fokus, og vi landet i Brasta utenfor Lysekil.


Våre modeller Ebba 23, Camilla 50, Eivor 92, Helene 42, og Andrine 39 år bor alle i Lysekil og omegn, men denne dagen skal de ta fri fra sine vanlige liv for å bli modeller for Cellbes. Og som catwalk skal de ha – en matbutikk.


- Jeg ble veldig nervøs da jeg hørte at det skulle filmes også. Men livsmottoet mitt er generelt å forsøke å ta livet som det kommer. Hakuna matata! sier Veronika og smiler.


Det ble en dag full av farge, glede og actioooon! Modellene våre fikk holde energien oppe både for en fotografering og for innspilling av reklamefilm. De måtte henge i og løpe, skravle, le og det gjorde de så gjerne. Da klærne senere skulle henges tilbake og sminken skulle fjernes, var det fem trøtte, men veldig lykkelige damer som samlet seg.


- Jeg prøver bare å gjøre ting som gjør meg glad, f.eks. salte bad og kanskje en whisky. Og dette var så gøy! Kvinner er fantastiske! sier Eivor, 92.

Cellbes

Andrine Ärlsjö

Navn: Andrine Ärlsjö Alder: 39 år Størrelse: 38 Hva gjør du? Jeg jobber i et anleggsfirma som kalkyleingeniør. Livsmotto? Nyt livet, lev her og nå. Hva er hverdagsluksus for deg? Å ha balanse i livet. Ta seg tid til å være sammen med familien. Hva er viktig når du kjøper jeans? At de skal være komfortable og passe til kroppen min. Jeg liker modellen som har en lav midje, stretch og smale ben.

Camilla Lind

Navn: Camilla Lind Alder: 50 år Størrelse: 40-42 Hva gjør du? Frisør i min egen salong, også frisørlærer og interiørstyliste ved boligsalg. Livsmotto? Hvis du av en eller annen grunn går i bakken, kom deg opp og prøv igjen. Og ikke lytt til dem som sier at du ikke kan! Hva er hverdagsluksus for deg? Det lille enkle som kan gjøre en dag helt perfekt. For eksempel å ta båten ut til et fint sted og kose seg med god mat og drikke. Eller når jeg bader og tar badstu om vinteren: det er fantastisk. Hva er viktig når du kjøper jeans? Ikke for lavt liv og at de sitter godt.

Cellbes
Cellbes

Ebba Löfving

Navn: Ebba Löfving Alder: 23 år Størrelse: small i det meste, 34-38 oppe og 36 nede Hva gjør du? Jobber på bensinstasjon, trener og prøver å holde liv i kunstneren i meg. Spirende musikalstjerne! Livsmotto? Gi alt en sjanse: våg å teste og utfordre deg selv. Hva er hverdagsluksus for deg? Å gjøre noe spontant! Som å dra til et fint sted med flotte folk og spis god mat. Eller å spise middag hjemme hos noen. Å få være sammen med venner og familie.

Eivor

Navn: Eivor Alder: 92 år Størrelse: 36/38 Hva gjør du? Jeg lager god mat, går tur og bader i Kallbadhuset nesten året rundt. Livsmotto? Vær positiv, nysgjerrig og interessert! Hva er hverdagsluksus for deg? Å lage gode mat. Hva er viktig når du kjøper jeans? At det er stretch i.

Cellbes
Cellbes

Veronica Karlsson

Navn: Veronica Karlsson Alder: 29 år Størrelse: 40 Hva gjør du? Jeg jobber som psykiatri-spesialsykepleier på psykiatri-akutten. Livsmotto? Hakuna matata, som både jeg og søsteren min har som tatovering. Hva er hverdagsluksus for deg? Å finne på ting midt i uken, for eksempel å gå på kino eller å finne nye tursteder. Hva er viktig når du kjøper jeans? At jeansen er behagelige, og at en kan bevege seg fritt. Og at det er høy midje og at baken ser fin ut!

Helene Gran

Navn: Helene Gran Alder: 42 år Størrelse: 46/48 eller opp til 52, avhengig av merke Hva gjør du? Distriktssykepleier for en digital omsorgsgiver. Livsmotto? Hvis man ikke satser noe, vinner man ingenting. Hva er hverdagsluksus for deg? Å bli invitert på middag. Både ute på restaurant og hjem til noen. Siden jeg er kokk, er det nesten alltid jeg som står på kjøkkenet. Derfor føles det så luksuriøst når maten står på bordet, og jeg har kunnet gjøre noe annet i mellomtiden. Vår 12 år gamle datter har laget mat selv siden hun var seks år, så det hender at hun lager en treretters! Hva er viktig når du kjøper jeans? At de sitter godt også når en sitter, og at de er lange nok i bena.

Cellbes

Før fotograferingen

Det er tidlig morgen i Lysekil. Havet er grått og vinden river i klærne. Inne på Havbadet i Lysekil er det hektisk aktivitet. Klær dampes, de siste prøvene skal gjøres og kameraene sjekkes. Men fremfor alt skal dagens hovedpersoner få en make over.


Matbutikken er catwalk

Fremme ligger børster, krølltenger, pudder, rouge, øyenskygge og alt man kan behøve for å gjøre disse allerede fine kvinnene klare for kameraet. De sminkes og fikses én etter én, og i pausene får de prøve klær. Litt magi fra syersken gjør at alt sitter som støpt. Og så drar du av gårde til Brasta. Det er i den lokale matbutikken fotograferingen skal skje, og det er også der det skal spilles inn en reklamefilm.

Bak kulissene

Ebba har jeans-snekkerbukser og et par øredobber i jeans som stylisten har laget. Hun har en positiv energi og er klar for utfordringen. Ebbas livsfilosofi er "våg å prøve", og akkurat nå følger hun dette rådet ved å være modell for en dag for Vi er Cellbes. 

- Jeg prøver å være takknemlig for det jeg har i livet. Jeg har en kropp som fungerer, jeg kan puste inn frisk luft og jeg har mennesker rundt meg som bryr seg om meg. Og i dag er jeg takknemlig for at jeg får oppleve alt dette!Ikke dømmes, men inspireres av andre

Andrine prøver å håndtere en pose med jord samtidig som hun "sjonglerer" med tomater. Det er en tøff jobb å være modell! I pausen snakker vi litt om ulike måter å styrke kvinners selvfølelse på.

- Jeg prøver å ikke sammenligne meg med andre, men lar andre gi meg inspirasjon. Jeg elsker kroppen min fordi den er min. Og så synes jeg man skal følge sitt eget hjerte.


Sats og vinn!

Helene fulgte sitt hjerte da hun søkte for å bli med i Vi er Cellbes. Eller ja, det var egentlig datteren som syntes hun skulle søke.
- Hvis man ikke satser noe, vinner man heller ikke noe, pleier jeg å si. Og denne gangen vant jeg! sier Helene.
Hun synes at selvfølelse er vanskelig, men veldig viktig.
- Jeg har en indre dialog med meg selv iblant, da jeg forteller meg at jeg duger akkurat som jeg er. Noen ganger må jeg overtales, sier hun med glimt i øyet.Gåturer er bra

Camilla har papiljotter i håret og grønn øyenskygge, og hun kjemper seg gjennom dagen i litt for store sko. Slik kan det gå når man er modell.
- Jeg lever etter mottoet "man klarer det meste bare man ikke gir opp".
Når det gjelder selvfølelse, synes Camilla at man skal fokusere på det som er viktig. I hennes tilfelle er det familie, barn og barnebarn.
- Man skal ikke bruke for mye tid på å terpe på at kroppen ikke er perfekt. Men jeg har godt av å trene f.eks., og gåturer er så bra for hodet!

Vår eldste deltaker (noensinne) Eivor, 92 er enig med de yngre damene.
- Man skal aldri gi opp! Det er det beste rådet jeg har fått i livet. Og man skal fortsette å være positiv, nysgjerrig og interessert i livet!


Til syvende og sist er alle kropper vakre

Dagen går mot slutten. Det er seks trette, men lykkelige kvinner som har gitt alt i flere timer, både foran filmkameraet og for fotografen. Veronika oppsummerer:

- Det har vært en fantastisk dag, fantastisk morsomt! Vi er alle så forskjellige, men vi har virkelig fått vise at alle kropper er vakre. Dette gjør jeg gjerne igjen!

Trygg levering
Sikker betaling
30 dager returrett

Kjøp mote og klær fra små til store størrelser online på Cellbes.

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev for siste produktslipp, tilbud og nyheter fra oss.

Følg oss

  • Vi leverer kun til norsk adresse, vi kan ikke levere til Svalbard.
  • Fraktgebyr fra 60 kr. Fri frakt ved kjøp fra 800 kr.
  • 30 dagers angrerett.