Jentehelg i Västervik

For 17. gang er det tid for "# viercellbes". Et konsept der vi lar fire vanlige kvinner være modeller for klærne våre. For oss er dette en selvfølge. Vi elsker kvinnekroppen, uansett form, og da er det selvfølgelig den vanlige kvinnen som skal representere oss. I høst blir du kjent med Ramona, Lillemor, Caroline og Emmy. Det gleder vi oss til!

Cellbes

Ramona Cipolloni

Alder: 37 år. Størrelse: S / M. Min vakreste kroppsdel: Midjen. Meg med tre ord: Jeg er en opprører. Hvis jeg var et dyr hadde jeg vært: Kameleon, jeg liker mangfold.

Cellbes

Emmy Aldenfors

Alder: 29 år. Størrelse: 36-38. Min fineste kroppsdel: Rumpa. Jeg i tre ord: Leken, Modig og Omtenksom. Hvis jeg var et dyr, ville jeg vært: Løve, fordi jeg tar vare på mine nærmeste og elsker å bli bortskjemt.

Cellbes

Caroline Sihngoin Kumbong

Alder: 32 år. Størrelse: M / 38. Min fineste kroppsdel: Øvre del. Jeg i tre ord: Vakker, modig, fleksibel. Hvis jeg var et dyr ville jeg vært: En hund fordi jeg elsker å være sammen med mennesker. Jeg er glad når jeg får engasjere meg i grupper og støtte de rundt meg.

Cellbes

Lillemor Lang

Alder: 30 år. Størrelse: 44/46. Min fineste kroppsdel: Beina mine hvis jeg nå bare kan velge en. Jeg i tre ord: Glamorøs, vennlig og fargerik. Hvis jeg var et dyr, ville jeg vært: En katt. Graciøs, uavhengig og rampete.

Før fotodagen


Det er siden 2017 at vi i Cellbes har hatt vanlige kvinner som modeller for samlingene våre. For oss er dette en måte å inspirere og styrke kvinners selvtillit, fordi vi viser at klærne våre passer alle kvinner.


Denne gangen er det undertøy som er fotografert. Til tross for den tidlige morgenen er det full fart på Gränsö slott utenfor Västervik der innspillingen skal finne sted. På grunn av koronaen har støpingen skjedd digitalt og derfor er det ekstra morsomt å endelig møte våre fire modeller: Lillemor 30 år, Ramona 37 år, Caroline 32 år og Emmy 29 år.


Planen er å ta bilder av jentene på hva man kan forestille seg en jentehelg. Først skal det vises litt mer hverdagsundertøy og etter lunsj blir det filmet et kveldsantrekk. Stedet for fotografering er fluffed og piffet opp for å være perfekt. Det minner om en maurtue da det store flotte hotellrommet på få timer ble omgjort til et komplett fotostudio med lamper og skjermer. På et bord er en haug med vakre roser, fra badet testes en luftfukter for å få den riktige tåken og på gulvet er et hav av snorer.

Bak scenen

Det er i Västervik, under blomstrende magnolias i et miljø som minner om Middelhavet, at de fire jentene møtes for første gang. Alle kommer fra forskjellige verdener og har tatt fri fra jobbene sine for å gjøre et uvanlig oppdrag i dag. I to dager skal de være modeller for Cellbes og vise vår høstmote - og undertøyet vårt.


Det er en prikkende følelse i de tidlige morgentimene. Rommet lukter av forventning og hårspray. Fire fnisende, litt morgentrette og små bleke jenter sitter på rekke og rad foran fire speil før transformasjonen begynner. Foran dem er det som best kan beskrives som en buffé med farger og sminke som dyktige sminkeartister nå begynner å jobbe med.


– Det har alltid vært min høyeste drøm å bli modell, men jeg trodde jeg var blitt for gammel. Dette er virkelig en drøm som går i oppfyllelse, sier Caroline, trebarnsmor fra Vaggeryd. Hun kom fra Kamerun for 9 år siden og jobber hver dag som personlig trener og hjelpepleier.


Luften er fylt med dufter fra neglelakk, hårspray og rett hår har blitt forvandlet til myke, røde krøller som faller perfekt rundt ansiktet til Lillemor

– Dette er så kult, jeg kommer til å leve lenge. Jeg har aldri vært så bortskjemt, sier hun.


Noen timer senere beveger fire super vakre kvinner seg over parkeringsplassen, ned til vannet og hotellrommet der fotograferingen skal foregå. I deres øyne kan man se en selvfølelse som får alle som møter dem til å smile. De lar badekåper bevege seg fritt i vårvinden, det perfekt tilpassede undertøyet som pryder kroppen deres.


Når kameraet et øyeblikk senere blinker på de fire kvinnene som trygt viser frem undertøyet med latter og fnis, er det vanskelig å tro at dette er vanlige kvinner som daglig kjemper med hverdagspuslespillet. Tankene går heller til jentene som spilte i Sex and the City, og det er nesten et skjelving over kroppen av følelsen av lykke, humør og energi i rommet.


Det er nettopp derfor vi gjør #viercellbes. Vi vet at kvinnekropper ser forskjellige ut og har forskjellige former.


– Det er det som gjør kvinnekroppen vakker. Det er på vanlige kvinner at klærne våre skal passe, og det er på vanlige kropper at de fremstår best.

Trygg levering
Sikker betaling
30 dager returrett

Kjøp mote og klær fra små til store størrelser online på Cellbes.

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev for siste produktslipp, tilbud og nyheter fra oss.

Følg oss

  • Vi leverer kun til norsk adresse, vi kan ikke levere til Svalbard.
  • Fraktgebyr fra 60 kr. Fri frakt ved kjøp fra 800 kr.
  • 30 dagers angrerett.