• Fri frakt ved kjøp over 799,-
  • Dame str. 34-64, Herre str. S-8XL

Lagrede artikler

Laster dine lagrede artikler ...

Uteliv i Liljeholmen

Er det noe hyggeligere enn vakre kvinnekropper som sprer selvfølelse og styrke? Vi elsker alle former, og vi vil vise at klærne våre er laget for å passe til alle slags kurver. Derfor lar vi vanlige, vakre kvinner være modeller for samlingene våre - møt vår siste kvartett av ambassadører når de viser vårmote!

Cellbes

Izabelle Holm Mutumba

Alder: 28. Størrelse: 48. Yrke: Barnevakt på Nattis og kostymedesigner / syerske. Jeg i tre ord: Kreativ, engasjert og omsorgsfull. Min vakreste kroppsdel: Høyden og kurvene. Motto i livet: Gjør mer av det som gjør deg glad.

Cellbes

Anna Ljungblad

Alder: 46. Størrelse: 36/38. Yrke: Lærer i førskoleklassen. Jeg i tre ord: Positiv, ambisiøs og glad. Interesser: Venner og trening, jeg elsker å trene. Min fineste kroppsdel: Jeg er ganske fornøyd med proporsjonene, så vel som helheten.

Cellbes

Elisabeth Sandin

Alder: 52 Størrelse: 38/40 Yrke: Flyvertinne jeg er veldig flink til: Å nyte livet, reise, spise og ha det bra. Mest fornøyd med kroppsdelen: Jeg liker håret mitt, både farge, størrelse og volum!

Cellbes

Anna Zellman

Alder: 60. Størrelse: 40 på underkroppen, 44 på overkroppen. Yrke: Selvstendig næringsdrivende. Jeg i tre ord: glad, omsorgsfull og bestemt. Min vakreste kroppsdel: øynene mine. Motto i livet: Nyt, ler og driter i prinsippene.

Før fotoseanse

Midt i den kaldeste desember fant fotograferingen vår sted. Å finne et tema som fungerte med avstand og maksimal sikkerhet i korona -tider var ikke det enkleste, men skam for den som gir opp. Vi satte våre kloke hoder sammen og fant et tema som føltes helt riktig - uteliv i Liljeholmen!

Bli med når en kald morgen under Liljeholmsbron ble forvandlet til en smak av våren med fantastiske farger og mye latter!

Bak scenen

Dette er 16. gangen Cellbes gjør #viercellbes -kampanjen, rundt i Sverige. Denne gangen var vi på Liljeholmen. I de to store bussene snakker de profesjonelle stylistene med modellene våre for en dag.


- Jeg har aldri vært modell før, så dette er noe helt nytt, sier Anna Z.

- Det føles utrolig luksuriøst å komme hit kjedelig, rødøyet og blek og se deg selv forvandlet til en eventyrprinsesse av et profesjonelt team, legger Elisabeth til.

- Det er litt av en drøm, jeg ble så glad da jeg ble valgt. For meg er det litt som å vise at selv vi med en litt større størrelse kan være en modell, at du ikke trenger å være tynn, det kan vi også like, sier 28 år gamle Izabelle.

- Det er sannsynligvis hver kvinnes drøm, å se seg selv i sitt beste jeg, sier Anna L.

Trygg levering
Sikker betaling
30 dager returrett

Kjøp mote og klær fra små til store størrelser online på Cellbes.

Sikker shopping

Internet worldTrygg e-handelSwedish Fasion

Om Cellbes

Personlig service

Følg oss

  • Vi leverer kun til norsk adresse, vi kan dessverre ikke levere til Svalbard
  • Fraktgebyr kr 59,-. Fri frakt ved kjøp over 799,-
  • 30 dagers angrerett.