Uteliv i Liljeholmen

Er det noe hyggeligere enn vakre kvinnekropper som sprer selvfølelse og styrke? Vi elsker alle former, og vi vil vise at klærne våre er laget for å passe til alle slags kurver. Derfor lar vi vanlige, vakre kvinner være modeller for samlingene våre - møt vår siste kvartett av ambassadører når de viser vårmote!

Cellbes

Izabelle Holm Mutumba

Alder: 28. Størrelse: 48. Yrke: Barnevakt på Nattis og kostymedesigner / syerske. Jeg i tre ord: Kreativ, engasjert og omsorgsfull. Min vakreste kroppsdel: Høyden og kurvene. Motto i livet: Gjør mer av det som gjør deg glad.

Cellbes

Anna Ljungblad

Alder: 46. Størrelse: 36/38. Yrke: Lærer i førskoleklassen. Jeg i tre ord: Positiv, ambisiøs og glad. Interesser: Venner og trening, jeg elsker å trene. Min fineste kroppsdel: Jeg er ganske fornøyd med proporsjonene, så vel som helheten.

Cellbes

Elisabeth Sandin

Alder: 52 Størrelse: 38/40 Yrke: Flyvertinne jeg er veldig flink til: Å nyte livet, reise, spise og ha det bra. Mest fornøyd med kroppsdelen: Jeg liker håret mitt, både farge, størrelse og volum!

Cellbes

Anna Zellman

Alder: 60. Størrelse: 40 på underkroppen, 44 på overkroppen. Yrke: Selvstendig næringsdrivende. Jeg i tre ord: glad, omsorgsfull og bestemt. Min vakreste kroppsdel: øynene mine. Motto i livet: Nyt, ler og driter i prinsippene.

Før fotoseanse

Midt i den kaldeste desember fant fotograferingen vår sted. Å finne et tema som fungerte med avstand og maksimal sikkerhet i korona -tider var ikke det enkleste, men skam for den som gir opp. Vi satte våre kloke hoder sammen og fant et tema som føltes helt riktig - uteliv i Liljeholmen!

Bli med når en kald morgen under Liljeholmsbron ble forvandlet til en smak av våren med fantastiske farger og mye latter!

Bak scenen

Dette er 16. gangen Cellbes gjør #viercellbes -kampanjen, rundt i Sverige. Denne gangen var vi på Liljeholmen. I de to store bussene snakker de profesjonelle stylistene med modellene våre for en dag.


- Jeg har aldri vært modell før, så dette er noe helt nytt, sier Anna Z.

- Det føles utrolig luksuriøst å komme hit kjedelig, rødøyet og blek og se deg selv forvandlet til en eventyrprinsesse av et profesjonelt team, legger Elisabeth til.

- Det er litt av en drøm, jeg ble så glad da jeg ble valgt. For meg er det litt som å vise at selv vi med en litt større størrelse kan være en modell, at du ikke trenger å være tynn, det kan vi også like, sier 28 år gamle Izabelle.

- Det er sannsynligvis hver kvinnes drøm, å se seg selv i sitt beste jeg, sier Anna L.

Trygg levering
Sikker betaling
30 dager returrett

Kjøp mote og klær fra små til store størrelser online på Cellbes.

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev for siste produktslipp, tilbud og nyheter fra oss.

Følg oss

  • Vi leverer kun til norsk adresse, vi kan ikke levere til Svalbard.
  • Fraktgebyr fra 60 kr. Fri frakt ved kjøp fra 800 kr.
  • 30 dagers angrerett.