Retur & angrerett

Retur och ångerrätt

Retur og bytte

Retur

Du betaler kun en returfrakt på kr 59,- når du ønsker å returnere en eller flere varer. Vi reserverer oss for eventuelt utsolgte varer.


Du har rett til å returnere varer i 30 dager fra du har mottatt forsendelsen. Send varen tilbake i uendret stand, gjerne i original emballasje. Returner alle varer, selv om de er ødelagte. Legg ved returseddelen og oppgi årsaken til returen. På returseddelen er det en adresselapp (forhåndsbetalt kunderetur) som skal benyttes, ellers oppgi navn, kundenummer og ordrenummer, gjerne med årsak til returen.


Dersom kjøp- eller bytteretten benyttes, belastes returfrakten på kr 59,- i etterkant dersom du har valgt å bruke Cellbes returetikett. Hvis det er skade eller mangel på varen, eller sendt feil vare, er Cellbes ansvarlig for returfrakten. Du er selv ansvarlig for din retur til oss.  Vi anbefaler derfor at du benytter Cellbes returetiketten. Pakken må returneres med Postnord og ta vare på kvittering for din retur frem til vi har mottatt din retur.


Dersom du returnerer deler av bestillingen din, tilbakebetales ikke frakten da frakten er uavhengig av antall bestilte varer.Bytte

Ønsker du å endre størrelse eller vare, er du velkommen til å legge inn en ny bestilling på cellbes.no eller hos vår kundeservice. Du kan ikke bestille ny vare eller bytte størrelse på returseddelen

Trygg levering
Sikker betaling
30 dager returrett

Kjøp mote og klær fra små til store størrelser online på Cellbes.

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev for siste produktslipp, tilbud og nyheter fra oss.

Følg oss

  • Vi leverer kun til norsk adresse, vi kan ikke levere til Svalbard.
  • Fraktgebyr fra 60 kr. Fri frakt ved kjøp fra 800 kr.
  • 30 dagers angrerett.