Kundetjeneste

Man-Fre 08-16. Lør-Søn stengt
22 33 05 10

kundeservice@cellbes.no

Vår kundeservice er åpen hverdager 8-17. Vi hjelper deg gjerne med å ta imot dine bestillinger samt spørsmål angående ditt kjøp, leveranser, faktura, returer, reklamasjoner med mer.

Gå til vår kundeservice

Cellbes
På turné

Våre klær er for alle! Derfor vil vi vise hvordan de ser ut på vanlige, fantastiske kvinner i ulike aldre og størrelser. På vår turné besøker vi henne der hun bor, i hennes egen hverdag rundt om i svenske småsteder. Vi møter så mange flotte kvinner - og for noen vakre, kvinnelige forbilder!

På kino i Borås
Borås

Kjøp produktene

Før fotodagen

Hva er den beste plassen når en skal ta bilder av julens festkolleksjon? En julefest på Cellbes-kontoret i Borås selvsagt! Mange dukket opp på castingen på Quality Grand Hotel og herfra skulle 8 jenter etter hvert velges ut.

Les mer

Bak kulissene

8 lykkelige Boråsjenter mellom 18 og 60+ gikk videre fra castingen på lokale Quality Grand Hotel. Alle her på kontoret ville selvsagt ta en titt på de nye stjernemodellene, så det ble folksomt i korridorene.

Les mer

Borås

Vil du også være med på dansen og festlighetene? Følg vår serie på cellbes.no. Der følger vi Boråsjentene fra den første, nervøse castingen til den store dagen der de får prøve modellivet for en dag. Programledere er Amanda Schulman og Hannah Widell. Meld deg på nyhetsbrevet på startsiden, så får du hver episode rett i innboksen!